Cykla

Jag har alltid tyckt om att cykla. Men mest på en spinningcykel. Har tidigare cyklar och tränat för tjejvättern vilket jag tyckte var vansinigt kul! I går fick jag testa ytterligare en variant. En riktig värsting med stötdämpare och grejer. 


I går höll vi oss mest på grusvägar och det är nog så mycket off road jag har kört tidigare. Men man märkte sjukt stor skillnad på min och den andra cykeln. Så med rätt utrustning kan jag absolut tänka mig att våga ut lite i terrängen. Kul var det i alla fall ✌

Nytt träningsschema

Jag har nu kommit runt mitt nya träningsupplägg. Det är 6 olika pass som jag går runt på. Roligt med nya övningar och annat upplägg. Något som även kroppen har märkt av inte minst baksida lår. Där har jag haft träningsvärk hela veckan! Det är mycket fokus på baksida och rumpa, även mage och axlar körs några fler gånger i veckan. Det ska bli kul att se vad det kan bli av magen för den här varit lågt prioriterad en längre tid. Nu har jag tillgång till några nya magmaskiner så det är riktigt kul med magen vilket jag inte tyckt förut. Men med hjälp av maskinen  känns det nu riktigt bra. 

Conquer

Har startat ett spännande samarbete med Conquer.no 
Har inte hunnit testa hela sortimentet ännu men det jag har testat är över förväntar bra. Så sköna plagg känns verkligen som ett extra skinn och sitter på plats. Det värsta är när man har kläder man får rätta till under passets gång. Det behövdes inte med dessa.

Vill ni också testa så här jag en rabattkod där ni får hela 25%  
In och kika på conquer.no och ange rabattkoden  VENNERSARAM 

Visa fler inlägg