coolshaping

Här i veckan var jag till en föredetta kollega som öppnat egen hudklinik i Karlstad. Karlstads hudklinik. Jag testade en behandling som heter coolshaping. Svårt att förklara på ett bra sätt vad det innebär så kika gärna in på www.karlstadshudklinik.se om du är nyfiken. Men i korta drag så fryser man fettcellera så dom dör och sen ska kroppen ta hand om det, så man ser inga resultat direkt efter utan det kommer efter ett tag. Så jag får posta före och efter bilder om några veckor. 
Området jag behandlade: nedre delen av magen. Efter mina två kejsatsnitt så har jag som två "fett kuddar" strax ovanför snittet. Och dom verkar inte svara på viktnedgången så bra som övriga kroppen. Så jag hoppas att dom nu har fyst ihjäl! :) 

Biggest loser

Blir lite dåligt på Bloggfronten som vanligt. Brukar bli ett i veckan som sammanfattar veckan som gått. Blir mer att man använder instagram till vardags. Så följ mig gärna där om ni vill bli mer uppdaterade. 

Veckan har varit bra. Både träning och kost har funkat bra.  Och trotts att det var midsommar höll jag mig strikt till dieten. Denna vecka har det varit en minskning på -1,1 kg. Man blir Halvstörd och vill prestera bra siffror varje vecka. Kan bara tänka mig hur dom i biggest  loser känner. Så på fem veckors dietande har resultatet blivit -6.2 kg. Och midjan hsr minskat med 4 cm. Känns ju faktiskt riktigt bra. 

Nu väntar en ny vecka med nya Matlådor och träningspass. Öppnar fick denna vecka med halsont. Så tar det lite försiktigt och startar med en kopp te i soffan.  


grillat till midsommar. Kyckling går också att grilla.  


full rulle mot målet.

Inte varit så aktivt på bloggen senaste veckan.  Brukar vara så när livet i övrigt är väldigt aktivt. 

Jobbet rullar på i en rasande fart. Jag ska byta tjänst efter semestern. Ska bli jätte spännande.  Tänkte att jag har massa med tid till att förbereda mig, men nu är det bara en vecka kvar till första semesterperiode börjar. Tur jag har sen semester. 

Meja lillebror har tillslut genomfört sin hjärtoperation och det har gått bra .  Skönt för henne att slippa oroa sig över om han ska klara sig eller inte. Mycket tankar och känslor som pyser ut i olika dess former. Men nu börjar resan tillbaka.  

Pappa har varit med i en olycka som resulterade i en axelprotes. Skönt att även denna resa får gå åt rätt håll nu efter några dygn på iva. Hälsade på honom i dag och måste säga han såg förvånansvärt pigg ut. 

Träningen flyter på bra. Har dock inte samma styrka och tryck som förut. Men min coach sa att de dagarna också kommer. Inte vikten som är fokus utan kontakten.  Jag jobbar mycket med kontakt just nu :)

Kosten flyter också på bra. Känner mig förvånansvärt mätt. Det är mest suget som är jobjigt ibland. Då brukar jag lukta på gosakwrna som finns här hemma så blir det lite bättre.

Det är veckan I korthet.  Vi hörs snart igen. 

Visa fler inlägg