Två veckor på diet.

Då har dom två första veckorna gått. Så här i efterhand har det ändock gått rätt så fort och rätt så bra. Denna helg har dock varit sjuk jobbigt pga det enorma sötsuget. och att då ha två gott grisar här hemma som äter det ena efter det andra har inte gjort saken bättre. Att laga mat till familjen men själv äta en matlåda har vissa dagar varit hårt. Men det har gått. Och nu när man klarat av det känns det sjukt bra. Ca 3 kg försvunnit. Cola zero är min räddning många kvällar. Det känns som jag är på g och jag är taggad. Sjult nyfiken att se vad som gömmer dig under hullet. 

frestelser.....

middag till familjen och min gröt.Min resan

Ibland fattar man inte vilken resa man har gjort. Jag tar många formbilder och tycker det är kul att titta på. Ska bli sjukt kul att fortsätta denna resa och se vad kroppen och framför allt psyket klarar av. 

poseringsträningJag tycker det är sjukt svårt att få till poseringsträningen och efter några seriösa försök så ballar det ur totalt. Ha ha. Tur jag har min vapendragare med mig som skrattar så hon nästan kissar på sig när mamma försöker få till poserna. 
Visa fler inlägg