en vanlig dag

Nu när man har semester har man lite tid till övers. Tänkte skriva hur en klassisk arbetsdag ser ut. För det är ju trotts allt i vardagen det ska funka. 

0445: klockan ringer och det är dax för en timmes morgoncardio.  Den blir oftast på min spining cykel hemma i vardagsrummet, men det kan även bli en pw ute. Om jag har tur finns det en celcius i kylen. 

0610: dax att väcka barnen och göra sig i ordning och inta frukost. Om man har tur så har den lille sovit ända tills nu. Annars sitter hon redan i soffan med en flaska välling. 

0645: packar barnen i bilen, en till fritids och en till förskolan.

0800: om lämning av barn och trafiken har flytt på bra kan det hända man stämplar in några minuter till godo. 

0930: mellis

1200: lunch

1430: mellis

1545/1645: beroende på om jag ska hämta barn eller ej så beger jag mig från jobbet för att hämta hem dom.  

Hemma får vi några timmar för matning, mys, lek och dusch.

1700-1800: middagen intas.

2000/ 2030: i väg till gymmet. Om marken inte är hos mig kan det hända att jag kommer till gymmet tidigare. Annars åker jag efter nattning för att få så mycket tid som möjligt med dom. 

När sambon jobbar borta så gäller det att planera redan på morgonen och packa väska med mellis och träningskläder. För då åker vi till gymmet direkt efter dagis och fritidshämtning. 

Ca 2300 brukar jag somna som en klubbad säl. Inte ovanligt att man somnat till redan i soffan :) 

Under kvällen har jag även i tagit ett mellis mål och innan läggdax kvälls gröten.  

På helgerna  blir tiderna med träning lite mer flytande och så nu ävennpå semestern. Måltiderna är dock samma tid oavsett. 

Tre veckor från behandlingen med coolshaping

Det var ett tag sen jag var inne här och skrev. Dagarna rullar som vanligt på i en extremt rasande fart.. så då får man prioritera sin tid. Så just nu blot bloggen lågt prioriterad.  Veckorna fylls med familjelivet med allt vad det innebär. Jobb och träning.  Just nu är det 12 träningspass i veckan. Just nu när sambon jobbat på "hemma plan" är det inga bekymmer alls att få till det. Är inga större bekymmer annats heller men kräver lite mer planering och energi. Tänkte att jag framöver ska skriva hur en typisk dag kan se ut. Men det kommer en regnig dag i soffhörnet. 

Snart har det gått tre veckor från första behandlingen med coolshaping, så snart är det dax att boka en behandling till. Och jag kan nog tycka att "påsarna är lite mindre. 

(Innan behandling          /               i dag) 

Dieten och viktnedgång tuffat på i en jämn kurva nedåt. Riktigt tillfredsställande. Ni som inte redan följer mig på instagram får gärna göra det om man är inte vill vänta på blogginlägg. Där är det aktivitet flera gånger om dagen. Heter så fiffigt som sarahmossfeldt ✌☺

höjer insattsen

Just nu känns allt toppen dag 53 på dieten är här. 6 1/2 vecka alltså. Trotts att varje dag är den andra lik, kostmässigt. Jag har mina Matlådor,  vet vad jag ska äta hela dagen igenom, har alltid maten hemma. Slipper fundera på vad det blir till mat och för att inte tala om tiden man lägger ner på all matlagning. Jag trivs fruktansvärt bra med detta konsept. Visst kan man bottimellan bli sugen på annat. Men det jag längtar ofta efter är en riktigt god räksallad :) 
i kväll blir det dock lite variation. Vi ska testa vår nyinköpta grill. Då blir det att grilla färsk kycklingfile som sambon överaskade med att köpa. Istället för att komma hem med blommor och choklad så kommer han hem med färsk kyvklingfile  och ett flak celcius. Han är helt underbar. 

Fick en ny förbränningsplan i går. Nu höjer vi ribban lite. Inga utrymmen för en helt vilodag. Cardio 7 dagar i veckan och 5 gympass. Skillnaden blir inte så jätte stor än förut + 2 cardio i veckan. Men jag blir taggad! 

Känns riktigt bra på gymmet också. Efter att ha några veckor med halvbra tryck och fokus bland vikterna känns sista veckan toppen. Övningen träffar på helt rätt ställe,  jag har fokus passen igenom (tar mina selfi efter passen ☺) och en lätt träningsvärk kuppstår. Hoppas den känslan håller i sig. Nu höjer vi insattsen!  

Visa fler inlägg