person bästa

Taggad på gymmet på väg hem från jobbet. Landade hemma för intag av matlåda och sen blev jag sittandes i soffan.  Blev sjukt seg och jag övervägde att gå att lägga mig. Men jag tryckte en pwo (som för övrigt var den godaste jag smakat) och drog ner till gymmet. Som vanligt på måndagar är det bröst. Har inte kört bänkpress på ett bra tag utan legat och kört med hantlar. Men i dag blev jag sugen.  Testade och det kändes lätt. Blev ett person bästa på 55kg. 3 stycken singlar. Jag är sjukt nöjd.

stimuli

Känner ett stort behov av stimulans och inspiration. En kurs eller utbildning vore trevligt. Pt, kost, hälsa, fitness,  spinning. Ja typ vad som helst inom det område skulle göra min själ glad. Skulle till och med uppskatta en anatomikurs. 

life's a rollercoaster

Minst sagt, och fort går det också. Jag vill trycka på paus. Stanna upp, njuta här och nu och ha massa tid med mina barn. Tycker dygnet har på tok för få timmar. Kännslan när man springer i det där hamster hjulet om och om igen och aldrig tar sig ut. Jag älskar vardagen och rutiner, men ibland behövs det ett avrott.  Eller i alla fall inte att det går så fort. 


Känns som tillvaron ljust nu påverkar min träning negativt. Orken kommer och går. Häromdagen kändes det bra. Marklyft på 100kg×5x3 skön när styrkan och känslan infinner sig. Och nästa pass känns allt bara bajs. Man får inte alls till det där trycket.  Kosten blir också lidande ,  man fuskar lite här och lite där. Kroppen samlar på sig massa vätska och man känner sig som en svullen boll. 

Blir en tidig kväll i sängen för att ladda om för i morgon. Då ska jag vara tillbaka på banan. Ställer klockan i tid så jag hinner med gymmet innan jobbet. Nu får det vara färdig gnällt ☺

Visa fler inlägg