åter i sadeln

Gud vad jag älskar spinning. Får mig lixom att brista ut i små glädje rop. Och speciellt efter ett par dagars total träningsvila. Jag känner mig pigg och full av energi när jag lämnar passet. Blev en pt timme också. Alltid kul att bli lite utmanad. "det är för lätt" och så ökar man lite till. Ser verkligen fram emot detta träningsår. Tror det kan vara massa gobitar som komma skall. 

Nu då?!?!

Ytterligare en dag i vilande tecken.... Ingen feber i dag så i morgon finns det hopp om framtiden. Hoppas verkligen jag är.så frisk så jag kan träna. För i morgon är det pt timme och sen 90 min spinning. Jag tror nog det ska gå vägen.  så kvällens aktivitet fick bli att sätta i hopp musik inför i morgon. Jag är taggad till tänderna. 

Vilket fjasko.

Vilket fjasko!!! Denna veckan skulle jag öka på tränings intensiteten var det tänkt. Och vad start jag med? 39 graders feber..... Körde ett benpass på måndag morgon. Kände av halsen strax efter åt och under dagen blev det bara värre och värre. När jag kom hem från jobbet var det bara att inte soffposition med värmefilten. Halsont, ont i rygg och nacke och toppade med lite feber. Så det blev ingen träning i går kväll. Surt. Trotts att jag modde piss så ställde jag klockan. Ambitionen var att ta mig itill jobbet i dag. Vaknade näst intill feberfri. Tog det lite lungt, en dusch, frukost och några panodil. Kände efter vart det skulle ta vägen. Känndes inte värre i alla fall så jag begav mig till jobbet. Nu känns det ok. Ingen feber. Men känner mig tjock i halsen och öronen på något viss. Så det får bli vila en dag extra. Även om huvudet hela tiden mal på att jag ska träna så får jag försöka att finna ro i att ta det lungt någon extra dag så kan jag köra gärnet sen. Även om jag tränade i går så kännd det som evigheter sen!!! Nu ska jag se till att bli fris så jag återigen kan entra gymmet.
 
 
Visa fler inlägg