Året i bilder

Hittade en funktion som samanfogade dom mest gillade bilderna på Instagram. 
Många före och efterbilder har det blivit genom året och det är inte så konstigt då året har handlat om förvandling.  Började ju redan 2014, men det var detta år, 2015, som den största förvandling  skedde.  Då jag klev i tävlingsbikining och kände mig så sjukt stolt över min förvandling.  2016 kommer handla om att göra comeback ännu bättre än 2015. Hoppas jag kan fortsätta att inspirera er, ni ger mig så grymt mycket tillbaka.  2016 blir vårat år! 

Distans till förvandlingen

Det har nu snart exakt gått två år sen jag insåg att jag inte kunnde fortsätta på det spåret jag då levde i. Trodde att det var så där livet skulle kännas. Lite olycklig titt som tätt. Mina dagar kantades av känslan av osjälvständighet, otillräcklighet och kontroll.  Tog trösten i maten och tänkte att jag kanske inte är värld mer än så här. Jag vet inte exakt vad det var som gjorde att jag "vaknade" upp. Eller jo, jag vet att den där natten i November 2013 lovade jag mig själv att jag inte skulle acceptera att nått hände mig och mina barn. Då lovade jag mig själv att vi var värda så mycket mer än den verkligheten vi då levde i. Men det dröjde ett tag innan jag skred till verket. Men det var den natten i november som allt startade. Att det ur den rädslan egentligen föddes något fantastiskt. Jag hittade tillbaka till min kämparglöd. Jag lovade mig själ att aldrig mer svika mig och mina barn egen. Så min viktresa handlar mer om bara min vikt. Det handlar om mig och mina barn och kärleken till livet ❤. 

Jag önskar er alla att få känna den där lycka som jag upplever. Häromdagen slog det mig att jag inte kan minnas när jag hade en dålig dag senast. Helt fantastisk känsla.  Visst att man kan vara trött och sliten ibland, men det är bara kroppen som känns sliten, att man sovit några timmar för lite eller så. Men min själ är fylld av glädje. Kan inte minas när min själ känndes tung och sliten senast.  Helt fantastisk känsla. 

God fortsättning på er alla ❤


2013 ------->2015


Kärlek

Min jul har varit precis som den ska. Kärlek, barn, klappar,  tomten, mat osv.

Bästa klappen fick jag den 23:e. Då förlovade vi oss. Jag visste om det då han frågade veckan innan då han ville att vi skulle välja ringar tillsammans och hinna få dom klara dagen till ära. ❤


Julafton tillbringades enligt tradition hos min bror och familj i Lundsberg. Alltid lika mysigt. Och denna julen var det extra mysigt då min blivande man var med mig och att mina två fina prinsessor även var hos mig denna jul. Exakt två år mellan  dessa bilder. Julen  2013 vs 2015. 


Visa fler inlägg