I am back

I am back. Nu har det varit några dagar det har börjat kännas riktigt bra igen. Träningen sitter där den ska, (Hade till och med träningsvärk efter sista benpasset), och kosten känns mentalt bra. Inte så sjukt jobbigt sug. Men det går oftast bra när jag jobbar för då hinner man inte tänka så mycket på det. Just nu känner jag till och med att jag längtar lite till deffen. Men vet att den kommer bitvis bli tufft. 

I dag höll jag ett crossfitness pass i gymmet. Alltid lika kul med passen. Längtar till morgonens HIT. Efter det blev det ett bra axel, vad och magpass. Träffade min finaste vän och hennes fina mamma på gymmet. Så efter mitt pass körde vi lite marklyft ihopp. Testade min styrka en aning och den satt där tyckte jag. Trotts diet fick jag upp 105 kg. Har gjort ett pb på 110 kg så rätt så nära. Tänkte jag skulle packa med bältet i gymväskan så jag kan testa ned bälte nästa gång. 

Kvinnliga hormoner

Jag tror jag har hittat orsaken till mitt enorma sug. I morse när jag åkte till jobbet lyssnade jag som vanligt på en pod. I dag var det världsmästarinnan i bikinifitness som var med som gäst. Då kom det upp fråga om muskeluppbyggand och p-piller. Då slog det mig att jag för ca 1 1/2 månads sen byte preventivmedel. Ungefär lika länge som det här helvetes suget startade. När jag kom hem från jobbet googlade jag lite. Det preparat jag äter är ett minipiller och innehåller inte östrogen, däremot en liten mängd av ett annat kvinnligt könshormon. Och de kvinnliga könshormonerna är ju inte kända för att bygga muskler. Men jag tror (och hoppas) att det är sån liten mängd så det inte påverkar nämnvärt.
Däremot kvarstår suget. Men jag hoppas att det är övergående. För det är sjukt jobbigt!!!
Lika förvånad varje gång

Jag tycker det är så sjukt jobbigt med sötsuget varje vecka innan mens. Och jag blir lika förvånad varje gång. Tidigare har jag inte tyckt det har påverkat mig så mycket. Men nu tycker jag att jag blir trött, hungrig och sugen på allt. Så även denna gång. Därför förra veckan kändes piss både kost och träningsmässigt. Jag ska försöka komma i håg det till nåsta gång. Men som sakt jag lär mig typ alldrig. Om jag vet vad det beror på kanske det blir lättare att hantera det?! Men varje gång det är dax så blir jag påmind, att ja just det det är dax igen....
 
 
Att
Visa fler inlägg