Stolt

Jag är så sjukt stolt över alla mina utmanare jag har coachat/coachar. En av dom fantastiska kvinnorna har nyss avslutat sin 90 dagars långa utmaning. Och vilka resultat! Det är så sjukt häftigt att man kan förändra sin kropp och sitt mående bara man vill. Förutom att man blir mer nöjd över sin kropp så händer nått med huvudet. Dels blir man sjukt stolt över att man har klarat av nått man trodde var omöjligt. Man blir pigg och har mer ork. Hatten av för er alla ❤

Vecka 2

Dom två första veckorna har rullat på bra. Kroppen börjar vänja sig med det nya träningsshemat, högreps. Första veckan hade jag dock träningsvärk literationer hör och var. Två första veckorna visar på -2,6kg. Det är bra.

Var nere till interpretation i går och införskaffade en ny reflexväst som kommer över vinterjackan. Nu börjar det bli kallt. I morgon tänkte jag mig ner igen och komplettera med skor och ytterkläder ☺

Muskelknutor

I dag har jag varit hos Lars igen på No Pain Massage. Känns skönt efteråt. Lite av huvudvärken har faktiskt släppt i dag. I dag var det fokus på nacke och övre skulldror. Satan i gatan. I dag kändes det som värre än värst. Men som sagt skänt efteråt. Härligt trött på något vis. Är så glad att jag nu går regelbundet på massage och just nu när träningen blir mer frekvent. Han frågade om jag var stressad och uppmanade till vila. Är man stressad om man inte känner sig stressad? Tror mer att det är muskeln i sig som är stressas pga träningsfrekvensen. Kanske bra med högreps då ;) 
 
Googlade fram en bild till detta inlägg och fick se en del otäcka bilder på muskelknutor.... Fy tusan. Så i dag tar jag det lungt på massörens uppmaning :)
 
 
Visa fler inlägg